27.3.2024 13:57
Vuosi 2024

Uusi jäsenetu TAJUn jäsenille: -30 % alennus Irti Maasta-keskuksen kiipeily- ja synttärilipuista

Seuramme jäsenenä (jäsenkortti voimassa vuonna 2024) saat -30 % Irti Maasta-keskuksen kiipeily- ja synttärilipuista vuoden 2024 loppuun asti. Alennus ei ole käytettävissä tarjoiluihin. Alennus koskee jäseniämme ja heidän mukana tulevia perheenjäseniä.

Irti maasta -keskukseen voi mennä ilman ennakkovarausta, mutta Irti maasta -keskus suosittelee, että varaatte vuoron etukäteen. Kaikki myynnissä olevat lipputuotteet ja hinnat näet www.irtimaasta.fi. Voit maksaa liput paikan päällä ennen kiipeilysessiota. Varatut liput tulee noutaa ja maksaa hyvissä ajoin ennen kiipeilysession alkamisajankohtaa.

Varatessasi lippuja osoitteessa irtimaasta.fi mainitse ostoskorin kommenttikentässä seuramme nimi Tampereen Jumppatiimi TAJU. Valitse maksutavaksi maksaminen paikan päällä saadaksesi alennuksen. Todenna jäsenyytesi Irti Maasta -keskuksen kassalla näyttämällä myClubissa sijaitsevaa jäsenkorttiasi.

Kysy lisää alennuksen lunastamisesta seuran yhteyshenkilöltä toiminnanjohtaja Marika Uusi-Illikaiselta, info@tampereenjumppatiimi.net.


Etu on voimassa vuoden 2024 loppuun asti ja se on käytettävissä kaikissa Irti Maasta -kiipeilykeskuksissa Tullintori Tampere, Korkee, Laserareena, Luolaseikkailu, Pomppulinnapark.